Kayıtlar

Aralık, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Yeni Zelandanın Rüzgâra Kafa Tutan Ağaçları

Resim
Yeni Zelanda’da rüzgârın şekil verdiği ağaçlar Yeni Zelanda’nın sert rüzgârlarıyla meşhur Slope Point bölgesindeki ağaçlar sizi bir hayli şaşırtacak!

Tianzi Dağları /Çin

Resim
Tianzi Dağları Tianzi Dağları Çin'de bulunan 67 km karelik koca bir alan. Anlamı ise cennetin oğlu. Bu koca alan ve içerisinde bulunduğu dağlar Avatar filminin çekildiği yerede çok benziyor.

Hollanda Lale Tarlaları

Resim
Hollanda Lale Tarlaları Mart sonu itibari ile Hollanda’da rengarenk laleler etrafınızı sarıyor. Şehrin dışındaki lale tarlaları inanılmaz renklerle bir halı gibi önünüze seriliyor. Tam bir bahar coşkusu yaşanıyor. Renkler ve kokular baş döndürüyor.

Mendenhall Buzulu Alaska

Resim
Mendenhall Buzulu Alaska Alaska’daki Juneau Buzul Bölgesi 4000 km karelik bir alanı kaplayarak batı yarıküresindeki yedinci en büyük buzulları oluşturuyor.

Ukrayna/Aşk Tüneli

Resim
Ukrayna’da bulunan Aşk Tüneli Bir çok listeleme ve içerik platformu tarafından en güzel, en ziyaret edilesi yerler gibi listelerin başında gösteriliyor. Eski bir tren rayından, harika bir doğal mimariye..

Sonsuz Ateş Şelalesi; Chestnut Ridge Park, New York

Resim
Dünyanın birçok yerinde kendiliğinden yanmakta olan ateşler bulunsa da, çoğu bilinen doğalgazlar tarafından yanmaya devam ediyor. Şelaleyi çevreleyen taşlar bu gazı üretmiyor.  Bilim  adamları ateşin hala nasıl yandığı konusunda emin değiller. Ateşin binlerce yıl önce  Amerikalı yerli kabileler tarafından yakıldığı düşünülüyor.

Waitomo Glowworm Mağaraları; Waitomo, Yeni Zelanda

Resim
Mağara 30 milyon yıl önce oluşmuştur. Mağaranın yüzeyinde bulunan ateşböcekleri sadece Yeni Zelanda'da bulunuyor.

Abraham Gölü

Resim
Donmuş baloncuklar göl donduğunda ortaya çıkıyor ve güzel bir görünüm kazanıyor. Fakat çok tehlikeli olabilir. Çünkü bu baloncuklar havadan değil, "havayla karıştığında patlayıcı olabilme" özelliği gösteren metandan oluşuyor.